Hochschule für nachhaltige Entwicklung Eberswalde
•••
Menü
The page you requested has not yet been translated into your language and will therefore be displayed in the default language.

Vorträge und Veröffentlichungen

Vorträge

von Saurma-Jeltsch, Ann-Kristin; Lelea, Margareta; Kaufmann, Brigitte. Enhancing skill-sharing within multi-stakeholder processes: an example from the small-scale dairy chain in Kenya. Tropentag „Future Agriculture: Social-ecological transitions and bio-cultural shifts“,  20. – 22.09.2017, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität, Bonn.

von Saurma-Jeltsch, Ann-Kristin; von Meyer-Höfer, Marie. Why the Norwegians do not drink organic milk. 2nd Norwegian Food Market Research Conference, 5.11.2015, Norwegian University of Life Science (NMBU), Ås.

von Saurma-Jeltsch, A. K. Ergebnisse unserer Praxisstudien. Groß Kreutzer Schaftag, 24.11.2021, Groß Kreutz.

von Saurma-Jeltsch, A. K. Ergebnisse der Praxisstudie Kosten des Doppelmessermähwerkes. 23.03.2022, Moor-Grünlandmonitoring AG.


Veröffentlichungen

von Saurma-Jeltsch, Ann-Kristin; von Meyer-Höfer, Marie (2015): Why the Norwegians do not drink organic milk: An analysis of differences in the consumption of organic milk in Germany and Norway., GlobalFood Discussion Papers, No. 62, Universität Göttingen, Research Training Group (RTG) 1666 - GlobalFood, Göttingen.

von Saurma-Jeltsch, A. K. (2022): Schafbeweidung im Winter: Auswirkungen auf die N-Verfügbarkeit. Lumbrico. 12. 44

von Saurma-Jeltsch, A. K., SZ Redaktion (2022): Ein Beruf für die Zukunft. Schafzucht. 62022. 1